E. Harvey

E. is 27 years old. He is the Electric Guitarist of Blu<3s. The whereabouts of E. are unknown.

E. likes to keep stealthy during off hours and is trying to improve skill in order to get ahead professionally.

Attitude Outgoing
State Normal
Mood 73
Health 87
Star Quality 76
Cash 2,854,643.00 M$
VIP Member
Game: Popmundo
Points: 2800
Days Active: 914 days

Latest Blog Post

🤍

Uzayda kaybolmuş seni gördüğüm anda, kalbim deli gibi çarpmaya başladı. Gözlerindeki parıltı, binlerce yıldızın arasında kaybolmuş bir elmas gibiydi. Her dokunuşun, bir yıldızın düşüşü gibi içimde iz bırakıyordu. Sen benim için sadece bir aşk değil, aynı zamanda bir tutku ve heyecanın ta kendisi oldun.

Senin güzelliğin, beni derinden etkiliyor. Zarafetin, her hareketinde ve gülümsemende parlıyor. Gözlerin, yıldızların ışıltısını taşıyor ve beni derinliklerine çekiyor. Saçların, rüzgarın nazik dokunuşunu hatırlatıyor ve beni büyülüyor. Her bakışınla, kalbimi çalıyor ve beni kendine bağlıyorsun. Senin kalbin, sevgi ve şefkat dolu, ve bu da seni benim için dünyanın en güzel insanı yapıyor.


Her gün seninle olmak istiyorum çünkü seninle birlikteyken dünya dışında hiçbir şey önemli değil. Gözlerinle baktığın her an, kalbim daha da hızlı atıyor ve seninle geçirdiğim her an, hayatımın en değerli anı haline geliyor. Seninle geçirdiğimiz her an, beni sonsuz bir aşkın ve tutkunun kollarına bırakıyor.

Ve gelecekte doğacak çocuğumuzun varlığı, aşkımıza yeni bir anlam katacak. Onun gelişiyle, ailemiz daha da büyüyecek ve her günümüz daha da anlamlı hale gelecek. Birlikte yaşayacağımız her an, bizim için sonsuza kadar bir aşk hikayesi olacak.

Show spoiler


Seni seviyorum Jessie'm💙🤍

Posted 4/28/2024, 12:00 PM

All characters in Popmundo are fictitious. Any similarity to any person living or dead is merely coincidental.

Prominent Clothes & Tattoos

This person is a sneaky, stealthy one. Therefore you cannot currently see this information. You have to be in the same locale.