A. Myth

A. is 16 years old. She is the Safe Cracker of MYTHs. A. is also known as "7". A. is located in Istanbul at Renkli Rüyalar Oteli..

A. likes to exercise at the gym during off hours and is trying to improve skill in order to get ahead professionally.

Attitude Loving
State Normal
Mood 100
Health 74
Marbles 88
Cash 11,505,283.30 M$
VIP Member
Game: The Great Heist
Points: 3895
Days Active: 1899 days

Latest Blog Post

⚠️Spoiler alert⚠️Mıcmıclık içeren yıl dönümü blogu

2 yıl... Her gününe neler sığdırdık bir bilseniz ne savaşlar ne gülüşler gerçekten adım adım büyüdüğümüz 2 yıl 🥹
Her zaman gülüp eğlenmedik tabi ki bazen çok ağladık (ben biraz ağlak birisiyim zaten) bazen o kadar domuzluklar yaptık ki birbirimize yağni şov yapma dedirten cinsten kavgalarımız oldu çok uzun sürmedi saman alevi gibiyiz o konuda bazen o kadar güldük ki neye güldüğümüzü unuttuk yedik içtik gezdik eglendik bazen birbirimize konserler verdik (sesimiz kesinlikle iyi diyemem ama ikimizde bu konuda birbirimize övgüler yağdırıyoruz) bazen dans ettik bu konudaki yeteneklerimizden bahsedemicem çünkü yıldız ışığımız sadece yan yanayken parlıyor (dehşet vericiyiz)
Ve bazen de aşırı zor günler oldu nefes alamıyorum dediğimiz türden birbirimize güç olduk sabır olduk güven olduk. Yani her zaman kolay değildi ama iyisiyle kötüsüyle her günü iyi ki dedirten günlerdi. Her güne şanslı hissederek uyandim. Her gününe sevildiğimi bildim.
Her zorlukta yanımda bulduğumda zaten farkındalık yaşıyordum bu adam benim yol arkadaşım diye ama gülüşlerindeki çocuk yanını da o kadar çok seviyorum ki her gün çiçekler açtı gönlümün ortasında.
Yani koşulsuz sorgusuz sevgisiyle aşkıyla guveniyle el ele olduğumuz bir ömrümüz var. Sen benim en iyi arkadaşımsın (tanıdığım en komik insansın), ,ailem, yuvam, aşkımsın.
Yaşanılası daha nice günlere sevgilim.
Seni çok seviyorum❤️

Posted 5/15/2024, 12:00 AM

All characters in Popmundo are fictitious. Any similarity to any person living or dead is merely coincidental.

Prominent Clothes & Tattoos

Note: Tattoos might be covered by clothing.